ULTRA CONSULTING, RESEARCH AND TRAINING

We cater your needs

RM30.00 sahaja atau US9.00 melalui kad kredit.

ebook BELAJAR MUDAH: ANALISA PENYELIDIKAN MENGUNAKAN PROGRAM SPSS

Ebuku terbaru untuk para pelajar dan penyelidik

Siapa memerlukan buku ini?

1) Pelajar yang membuat tesis

2) Pensyarah Universiti

3) Penyelidik

 

Kelebihan buku ini.

1) Buku ditulis dalam Bahasa Malaysia

2) Boleh berkomunikasi dengan penulis

3) Mudah dibaca

4) Penerangan yang simple

5) Mudah dibawa di dalam thumb drive

6) Boleh dicetak

 

Belajar Mudah: Analisa PenyelIdikan Mengunakan program SPSS ini telah digunakan oleh ramai pensyarah IPTA dan juga pelajar sarjana muda dan sarjana di dalam memudahkan mereka untuk menyiapkan kertas penyelidikan dan juga tesis.

 

Testimoni

Pada mulanya saya teragak-agak untuk membeli kerana ianya adalah ebook tetapi setelah saya membelinya, saya rasa amat berbaloi kerana saya telah memahami bahawa statistik itu mudah.

 

Hanifah (Pensyarah Sains Komputer)

 

Harga yang berpatutan dan kandungan yang mudah untuk difahami.

 

Razak (Pelajar MBA)

 

Penerangan dalam e-book amat mudah difahami, langkah-demi langkah secara terperinci diterangkan. Amat berguna bagi pengguna yang ingin mendapatkan ilmu mengenai analisis data untuk penyelidikan. Sesuai untuk kegunaan pelajar dan penyelidik.

 

Latif Rahman, Pensyarah, UiTM

 

E-book yang perlu dimiliki oleh setiap penyelidik. Tahniah kerana menghasilkan e-book yang menarik ini. Teruskan usaha dan sebarkan ilmu.

 

Syed Najihuddin b Syed Hassan

Pensyarah Hadith - USIM

"Saya telah mengikuti kursus pendek iaitu kursus sehari bertajuk Bengkel Analisis Penyelidikan menggunakan program SPSS yang dikendalikan oleh saudara Nuradli Ridzwan Shah bin Mohd Dali dan mendapati cara penyampaian beliau sangat jelas dalam mengapliksikan elemen statistik di dalam program SPSS serta menyediakan contoh-contoh yang sangat relevan. Ini menggambarkan beliau sangat arif di dalam mengendalikan program SPSS ini dan saya tidak menafikan beliau mampu menterjemahkan kursus yang baik ke dalam program E-Book yang sedang dipromosikannya. Terima Kasih, Selamat maju Jaya"

 

Puan Shamsida Mohd Nor

Pelajar PhD UiTM

Pertamanya saya rasa bersyukur yang teramat kerana dapat menyertai program Kursus Analisis Data Berkomputer (SPSS) ini kerana yang mana dari saya tidak tahu malah tidak pernah pun mengenali apa itu SPSS, dan sekarang saya telah kenal dan tahu apa itu SPSS. Selain itu, SPSS ini adalah sesuatu yang mudah dipelajari dan amat berkesan sekali. Justeru, eloklah sekiranya SPSS ini di pelajari oleh semua masyarakat kerana ia dapat menambah pendapatan kita secara tidak langsung dan yang penting sekali ianya dapat membantu saya dalam persediaan membuat tesis saya pada tahun akhir pengajian nanti.

 

Mohamad Hasif Bin Nasim

-Fakulti Syariah Dan Undang-Undang (Fiqh Dan Fatwa).

 

Dapatkan segera ebook BELAJAR MUDAH. ANALISA MENGGUNAKAN PROGRAM SPSS. Pembayaran boleh dibuat secara online menggunakan kad kredit di laman web ini atau menggunakan maybank2u dengan mendepositkan RM30.00 kepada 156123679233 dan sila email selepas bank in. Untuk pembayaran menggunakan kad kredit akan di caj US9.00 atau teruskan membaca lagi.

 

 

 

 

e-book ini harus dimiliki kerana penerangan yang amat mudah dan sangat senang untuk difahami. ia amat berguna dan memudahkan saya dalam membuat assignment. Kursus SPSS yang dikendalikan oleh En. Nuradli Ridzwan Shah b. Mohd. Dali telah menggunakan kaedah yang mudah dan beliau mengajar dengan jelas bagi memudahkan kami memahami dengan baik. saya amat berterima kasih kepada beliau dan saya berharap agar dapat mampraktikkan ilmu ini bagi menambah pendapatan pada masa akan datang. 

Nur Hafizah Jamaluddin

Pelajar, Fakulti Pentadbiran Muamalat.

 

Assalamualaikum...

 

Terima kasih diucapkan kepada Encik Nuradli kerana banyak membantu saya dalam lebih memahami cara untuk menganalisis data, sebelum ini, saya pernah membantu ayah saya untuk membuat reseacrh tetapi tidak memahami apakah fungsi spss itu sebenarnya dan bagaimana untuk menggunakannya, setelah saya mengambil subjek statistik (spss) yang diajar oleh Encik Nuradli sendiri, mengikuti kursus SPSS , dan dengan bantuan Encik Nuradli, saya lebih mahir menggunakan SPSS berbanding sebelum ini. Pengetahuan tentang spss yang diajar ini dapat saya praktikkan untuk membuat reseacrh pada masa akan datang kerana saya ingin menyambung pelajaran saya di peringkat Master dan PHD. Sekali lagi saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih Encik Nuradli di atas ajaran yang telah Encik Nuradli berikan. semoga segala ilmu yang telah dicurahkan diberkati oleh Allah. Encik Nuradli, saya sudah bersedia untuk menjadi pembantu penyelidik, sekian, Wassalam.

 

Salam,

Wan Siti Khadijah Wan Mohd Nasir

FEM, Tahun 4, (sesi 2008/2009)

USIM

 

Pada saya, penyampaian yg diberikan sangat berkesan dan mudah difahami. Gaya bahasa yang digunakan dan penyampaian yang tersenyum menyebabkan tidak mengantuk untuk mendengar.

 

Mohd Sabri Bin MAT Jede

Pelajar, Fakulti Kepimpinan dan Pengurusan

 

Selepas mengikuti kursus SPSS, saya mengesyorkan kepada Pensyarah, Pelajar atau orang perseorangan mengikuti kursus ini atau mendapatkan E-Book yang dipromosikan oleh En, Nuradli Ridzwan Shah Mohd Dali. Banyak faedah dan kelebihan jika memiliki ilmu Kursus Analisis Data Berkomputer (SPSS) ini.

 

                                                                             Mohd Salmi Mohamed

                                                                             Pelajar, Fakulti Kepimpinan dan Pengurusan

                                                                             sallimna_msm967@yahoo.co.uk

 

 

Saya berpuas hati dengan E-book dan ceramah SPSS oleh En. Nuradli.  Penerangannya sangat jelas dan mengambil masa yang singkat untuk difahami.... Terima kasih

 

                                                                        Siti Nashriah binti Mohd Yusoff

                                                                        Pelajar Kaunseling,

                                                                        Universiti Sains Islam Malaysia

 

E-book adalah salah satu jalan yang membantu untuk memahami SPSS dengan lebih cepat dan mudah. Ini kerana method dan pedekatan yang wujud di dalam buku ini mengikut kehendak dan keperluan masa kini.

 

Mohd Norhisyam B. Ali Zinal 

Pelajar, Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah

(USIM)

 

Sistem penganalisis data berkomputer yang berkesan dan mudah difahami walaupun dalam masa yang singkat, banyak pembaharuan yang boleh dipelajari dan diaplikasikan dalam memudahkan dan melancarkan penyelidikan dan kajian yang bakal dibuat.

 

Mohamad Hafizuddin Mohamed Najid

Pelajar Tahun 3 Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah,

USIM

 

Saya merasa tidak yakin untuk belajar spss kerana saya rasa ia susah tetapi setelah mempelajari menggunakan e-book en.Nuradli Ridzwan Shah bin Mohd Dali saya rasa mudah untuk difahami. Banyak manfaat yang boleh didapati melalui buku ini kerana ia sangat berguna apabila kita bekerja nanti seperti menganalisis data dan membuat penyelidikan.

Siti Hasnah Bt Abu HassanTerima kasih, sebelum ini saya tidak pernah mengetahui pasal SPSS...tetapi selepas belajar,alhamdulillah saya dpt mengetahui lebih lanjut tentang SPSS...SPSS ini banyak berguna kpd saya terutamanya apabila saya di tahun akhir dan akan membuat tesis.

Muhamad Subqi bin Hasan
Fakulti Leadership and Management
USIM

 

 

Saya merasa amat bertuah kerana berpeluang untuk mempelajari SPSS. Kursus SPSS yang dikendalikan oleh En. Nuradli amat memberi kesan dan insyaallah akan digunakan oleh saya dalam memperbaiki sistem penyampaian tugasan yang diamanahkan kepada saya.

 

Nama : Md. Ishah Rahman

Kakitangan Bahagian HEP USIM

 

 

 

Before I attend this talk, I have no idea about what is SSPS actually is. Then, I got the ideas already. It was well- explained by Mr. Nuradli. It helps me more in doing my research. Great!

 

Siti Nurainnie Binti Bolhassan

Fakulti: Syariah Dan Undang-Undang

( Program Syariah Dan Undang-Undang)

 

Dapatkan segera ebook BELAJAR MUDAH. ANALISA MENGGUNAKAN PROGRAM SPSS. Pembayaran boleh dibuat secara online menggunakan kad kredit di laman web ini atau menggunakan maybank2u dengan mendepositkan RM30.00 kepada 156123679233 dan sila email selepas bank in. Untuk pembayaran menggunakan kad kredit akan di caj US9.00.

 

 

 

Pembayaran boleh dibuat secara online menggunakan kad kredit di laman web ini atau menggunakan maybank2u dengan mendepositkan RM30.00 kepada 156123679233 dan sila email selepas bank in. Untuk pembayaran menggunakan kad kredit akan di caj US9.00.

 

EmailTo contact us:

Email: mohdddalins@yahoo.com

RM30.00 sahaja atau US9.00 melalui kad kredit.

RM30.00 sahaja atau US9.00 melalui kad kredit.

RM30.00 sahaja atau US9.00 melalui kad kredit.

RM30.00 sahaja atau US9.00 melalui kad kredit.

RM30.00 sahaja atau US9.00 melalui kad kredit.

RM30.00 sahaja atau US9.00 melalui kad kredit.

RM30.00 sahaja atau US9.00 melalui kad kredit.

RM30.00 sahaja atau US9.00 melalui kad kredit.